Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás
Aluxa egyedi bútorok, iroda bútorok, bútorcsaládok, üzletberendezés logó

Aluxa egyedi bútorok. Ön elképzeli, mi elkészítjük.

ALUXA - Egyedi bútorgyártás

Az egyedi bútorgyártással foglalkozó vállalkozások közül nem sok mondhatja el magáról, hogy saját gyártóbázissal rendelkezik.

Az Aluxa cégcsoport saját bútorgyártó üzemében közel fél évszázada folyik bútorkészítés.

Ceglédi bútorgyárunkban az elmúlt ötven év alatt felhalmozódott szakmai tapasztalatot igyekszünk vásárlóink szolgálatába állítani. Gyárunkban a szakemberek többsége tanulókora óta dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy az üzemben több évtizede dolgozó, tapasztalt szakemberek tudását a fiatal munkakezdő kollégák is magukévá tegyék.

Gépparkunknak köszönhetően bútoraink bármilyen stílusban készülhetnek - a tradícionális, sok kézimunkát ígénylő, klasszikus stílusú bútoroktól a mai modern, minimalista bútorokig. Az általunk készített bútorok egyedi méretezésűek, figyelembe véve a helyi adottságokat, illetve az anyagtípusokra, kiegészítőkre vonatkozó igényeket.

A belsőépítészeti tervezés során arra is törekszünk, hogy nem egyszerűen négyzetméterekben, funkciókban és bútorokban mérhető teret alkossunk, hanem sokkal inkább életérzést, a tér, a színek, a fény összjátékát, enteriőrt, amely elsősorban személyesen a megrendelőnkről szól, és mind emellett jól használható és komfortos életteret bizttosít.

Bútor, ami tényleg egyedi.

Büszkék vagyunk rá, hogy egyedi bútoraink nemcsak itthon, de számos környező országban szolgálják tulajdonosaik kényelmét irodaházakban, nívós szállodákban, és sok-sok család otthonában egyaránt.

Ismerkedjen meg bútorainkkal honlapunkon, vagy Budapesten a Lurdy Házban, illetve Cegléd inpozáns főterén berendezett bemutatótermünkben.